“ 7 Kadın 7 Renk “ - MEME Kanseri Hastalarının Resim Sergisi

BAŞKA KADINLARIN 'KEŞKE' DEMEMESİ İçİN 
 
"Keşke 20'li yaşlarda elle muayenemi , keşke 35'imde mamografimi yaptırsaydım. Keşke bilinçli davransaydım ve erken teşhis sayesinde küçük bir kitleyi ameliyatla aldırarak hafif geçirseydim "
Yedi Cesur ve güçlü kadın belki de hayatlarının en zor günlerinde boyalarla ve sanatla tanıştılar. Yaklaşık 6 ay  boyunca , tanı konulduğu andan , tedavi bitimine kadar geçen süreçte yaşadıklarını , hissettiklerini tuvale aktardılar. Bir sergi ile tamamlanan çalışmalar Haziran ayında izleyicilerle buluştu. Onkolojik kemoterapi bölümünde tedavi alan bir çok hastaya moral ve ilham vermeye devam edecektir.
Derneğimiz üyelerinden ve aynı zamanda değerli bir resim sanatçısı olan Sn.Ayber Hastürk’ün bir projesi  ile tedavilerini Adana Acıbadem hastanesinde görmekte olan meme kanseri hastalarının yaptıkları çalışmalardan oluşan bu resim sergisine katıldık ve yapılan bu çok anlamlı proje bizi de çok etkiledi. Ayrıca Sn.Hastürk’ün üyemiz olması da bizim için ayrı bir gurur vesilesi oldu. Bu sergiye katkıları ile önemli bir destek veren Psikolog Sn.Göksu Tilmaç  çocuklarımıza her zaman desteklerini esirgemeden sunan çok değerli bir arkadaşımız olması bizim için ayrı mutluluktu. Herkesin ellerine sağlık diyoruz.