Bertiz Anaokulundan YILBAŞI PAZARI Etkinliği

Bertiz Anaokulu , tüm geliri derneğimize bağışlanmak üzere 13.Aralık günü " YIBAŞI PAZARI " adı altında bir etkinlik gerçekleştirdi.Aynı zamanda derneğimizin de üyesi olan Sn.Nermin BERTİZ bugüne dek gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisi daha ekledi.

Bertiz Anaokulu çocuklarının velileri tarafından hazırlanan yılbaşı hediyelerinin yanısıra aperatif yiyecek ve içeceklerin de satışa sunulduğu pazara müzik eşliğinde sihirbaz , palyaço  ve benzeri görseller ile katılımcılar hem hoş vakit geçirdiler hem de alış veriş yaparak etkinliğe destek verdiler.

çok büyük bir beğeni ile takip edilen ve gün boyu katılımcıların keyif aldıkları etkinlik sonunda elde edilen satış geliri tamamıyla derneğimize , dolayısı ile kansele savaşan hasta çocuklarımız adına kullanılacak bir bağışa dönüştü.

Bu çok değerli katkıdan dolayı Başta Bertiz Anaokulu sahibi Sn.Nermin Bertiz olmak üzere okulun sevimli çocuklarına , onların değerli velilerine , anaokulunun değerli öğretmenlerine ve tabii ki destek olan tüm ziyaretçilere teşekkürlerimizi iletiyoruz.