Çocuklarımızla Birlikte UZAYMER Etkinliği Gerçekleştirdik

çukurova üniversitesi kampüsünde bulunan Uzay gözlem evinde düzenlenen bir etkinlikle çocuklarımız bilimsel olduğu kadar da eğlenceli bir zaman geçirdiler.
 
Derneğimiz üyelerinden Sn.Ece AKMAN’ın projesi ve öncülüğünde , Seyhan Rotary Kulübünün katkılarıyla ve UZAYMER Müdürü Sn.Nuri EMRAHOĞLU’nun verdiği çok değerli desteklerle 30’un üzerinde çocuğumuz Ay yüzeyini teleskopla gözleme ve astronomi konusunda bazı bilimsel çalışmaları kısa bir görsel ile takip etme şansını buldular.
Görmekte oldukları zor ve ağır tedavi süreçleri arasında bu tür sosyal etkinlik ve aktivitelerle moral ve güç tazelemeye çalışan çocuklarımız için oldukça neşeli anların yaşanmasına ve birlikte paylaşılmasına yol açan bu etkinliklerimizi elimizden geldiğince sürdürmeye çalışıyoruz...  
 
çocuklarımıza ailelerinin de refakat ettiği  Uzaymer’deki bu güzel ve etkileyici  etkinlik sonrası hep birlikte Atlı Spor Kulübüne geçen katılımcılar için burada  hazırlanmış ve dağıtılan “DilekFener” lerini birer birer yakıp gökyüzüne bırakan çocuklarımız oluşturdukları muhteşem görüntüler eşliğinde etkinliğ i tamamladılar. 
 
Bu etkinlikte bizlere değerli katkılarını esirgemeyen Uzaymer Müdürü Sn.Nuri EMERAHOĞLU’na , Seyhan Rotary Külübü Başkanı Sn.Murat YILDIRIM’a  ve sevgili üyemiz Ece AKMAN hanımefendiye  sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.