Prof.Dr.Atila TANYELİ’nin Vedası

Derneğimizin kurucularından ve aynı zamanda uzun yıllar başkanlığımızı yürüten ve halen de onursal başkanlığımızı yapan çok sevgili hocamız Sn.Prof.Dr.Atila TANYELİ İstanbul’da bir başka hastane çalışmalarını yürütmek üzere başkanı olduğu olduğu çukurova üniversitesi Pediatrik Onkoloji Bölüm Başkanılığı ve dolayısı ile de üniversite hastanesindeki görevinden ayrılmıştır.
 
Uzmanı olduğu bilim dalında hem ulusal hem de uluslararası platformlarda haklı ve itibarlı bir yer edinen Sn.Tanyeli , özellikle çok uzun yıllar Adana’da yürüttüğü bilimsel çalışmalarla bir çok cana yeniden hayata bağlarken derneğimizin kurulmasına öncülük etmiş ve dernek faaliyetleriyle çocukların dah iyi tedavi hizmeti alabilmelerine olanak sağlayacak kaynak oluşturulmasına büyük destekler sağlamış , böylece derneği bölgede hizmet veren en saygın ve itibarlı sivil toplum kuruluşu düzeyine getirerek sosyal çevrenin dikkatini bu hizmet noktasına çekmeyi başarmıştır.
 
Aynı zamanda çok renkli kişiliği ile de gerek tıp , gerekse de sosyal camiaların haklı sevgisini kazanmış olan Sn.Tanyeli ayrılığı ile de başta derneğimiz olmak üzere hastanede birlikte çalıştığı ekibi , sosyal çevresi ve herşeyden de önemlisi tekrar sağlıklarına kavuşmaları için gece gündüz demeden ve bir çok yetersizliklere rağmen hizmet verdiği ve tedavi ederek sağlıklarına kavuşmalarına vesile olduğu çocukları ve tüm sevenlerini üzmüştür.
 
Bu noktada , Atila bey bayrağı , özellikle tıbbi alandaki çalışmalarını Balcalı hastanesinde yürütmeye devam edecek olan gerçekten çok deneyimli ve özverili  bir ekibe devrederken , bizler de dernek çalışmalarımızı onun yıllarca bizlere örnek olduğu yoldan yürüyerek arzuladığı nihai hedeflere ulaştırmak üzere üstümüze düşün görevi daha büyük bir gayretle yerine getirmeye çalışacağız.
 
Kendisine , Adana adına ve yaptığı tüm güzellikler için teşekkür ederiz.Yaratacağı daha büyük başarıların her zaman en büyük destekçisi ve alkışlayanı olacağız.
 
Ne kadar üzülüyor da olsak kendisinin bir gün , belkide beklenenden daha kısa sürede tekrar Adana’da bizimle beraber olacağı umudunu heyecanla taşımaktayız.Bu vedayı geçici görmeyi çok arzu ediyoruz.
 
Derneğimiz üyeleri ve hastanede birlikte çalıştığı değerli ekibi ile 27 Eylül akşamı Atila beyle bir vedalaşma birlikteliği ve şükranlarımızı bir küçük anıyla sunma fırsatımız oldu.Geceyi süsleyen bir diğer olayda , derneğimize bağışta buluna hayırsever bir dostumuza da teşekkür plaketini sunarken kendilerini aynı ortamda ailesiyle birlikte ağırlamak herkesi mutlu etmiştir.   
 
Kendisine , çok daha uzun yıllar özellikle çocuklara ve dolayısı ile de insanlığa yapacağı hizmetler için başarılar diliyor , yeni çalışma ortamında yol açıklığı diliyoruz.Ve biliyoruz ki siz hep bizimlesiniz.Sizi çok Seviyoruz.